• +385 (1) 6461 641
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
  • Pon-Pet: 07:00-18:00, Sub: 08:00-13:00
LiveTacho

LiveTacho


Pomažemo vam stvoriti jedinstvenu perspektivu i nudimo rješenje za usklađivanje vašeg poslovanja

Digitalni tahograf sa zadovoljstvom predstavlja proizvod koji je značajan napredak za prometno tržište i tehnologiju cestovnog prometa – LiveTacho.

LiveTacho je dodatna funkcija koju omogućava DTD uređaj (uređaj za automatsko skidanje podataka s digitalnih tahografa) i daje potpuni pregled nad radnim vremenom vozača u realnom vremenu. Takav pregled označava konkretne podatke o raspoloživosti vozača, daje vam opciju kontroliranja, planiranja i predviđanja prepreka i mogućnosti.

Upravo predviđanje prepreka ima krucijalnu važnost pa s LiveTacho opcijom djelotvorno izbjegnite prepreke u obliku visokih zakonskih kazni za prekoračenje vremena vožnje ili neupotrebom odmora.

Uz LiveTacho konstantno povećavajte iskoristivost radnog vremena vozača, efektivno planirajte rute te budite sigurni uz automatske podatke o vremenu vožnje i iskorištenim odmorima.

Za vašu povratnu informaciju omogućili smo i isprobavanje učinkovitosti proizvoda u obliku DEMO verzije, stoga nas što prije kontaktirajte i pretvorite usklađenost u prednost.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Naša web stranica koristi kolačiće kako bi vam omogućili najbolje korisničko iskustvo. Za više detalja pročitajte naša Pravila privatnosti. Pregledavanjem web stranice slažete se s korištenjem kolačića.